Bvba Janssens-Peeters in Rillaar, uw betrouwbare partner in pvc- en aluminium constructies

Welkom op de webpagina van bvba Janssens-Peeters. Sinds 1988 bent u bij ons aan het juiste adres voor het vervaardigen en plaatsen van diverse constructies in pvc en aluminium. Vanuit onze thuisbasis in Rillaar zijn we actief in heel België.

We beschikken over een moderne toonzaal en een ruime werkplaats. Hier ontvangen we u met plezier om u in te lichten over de talrijke mogelijkheden van pvc en aluminium. U kan er ook terecht met al uw vragen en wensen betreffende uw bouwplannen.

Persoonlijke service is geen loze term bij ons. Onze zaakvoerder is steeds bereikbaar en deelt graag zijn passie met u. Een nauwe samenwerking met onze klanten staat centraal in onze filosofie. Wij adviseren u graag bij het uittekenen van uw project en begeleiden u stap voor stap. Uw plannen zijn immers belangrijk voor ons. Van alle markten thuis: renovatie en nieuwbouw

Doorheen de jaren is bvba Janssens-Peeters uitgegroeid tot een referentie op het vlak van pvc- en aluminium constructies. Zo kan u bij ons terecht voor de plaatsing of renovatie van:

  • ramen
  • deuren
  • zonweringen en rolluiken (al dan niet geautomatiseerd)
  • veranda's en lichtstraten
  • balustrades

Bij het vervaardigen van aluminium ramen en deuren geven we u steeds een breed aanbod aan mogelijkheden. U hebt de keuze uit verschillende isolatieklassen, veiligheidsklassen, trendy kleuren en diverse stijlen. Zo bent u steeds zeker van een vakkundig geplaatst en stijlvol ogend product.

Ervaren en modern: werkwijze en materiaalkeuze

Doorheen de jaren is bvba Janssens-Peeters uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met talrijke enthousiaste medewerkers. Vakmanschap en kennis hebben in dit groeiproces altijd een centrale rol gespeeld. Zo zijn we kunnen evolueren tot een ervaren marktleider.

Als modern bedrijf is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij scholen ons daarom regelmatig bij en investeren graag in de nieuwste technologie en materialen. Door middel van een grondige voorbereiding en een strikte planning, zijn we altijd in staat onze werken op de meest efficiënte manier uit te voeren. Afspraken en leveringstermijnen worden dan ook steeds tot op de letter nageleefd.

Contacteer ons

Interesse in onze diensten? Bekijk onze website www.bvbajanssens.be voor een volledig overzicht van onze leverbare producten. U vindt er meer informatie terug over ons bedrijf en onze filosofie. U kan er ook een webformulier invullen voor een geheel vrijblijvende prijsofferte. In onze toonzaal in Rillaar verwelkomen wij u graag. De openingsuren vindt u op onze website. U kan ons ook altijd eerst contacteren via e-mail of telefoon voor het vastleggen van een afspraak.

Ook het vervaardigen en plaatsen van glazen deuren en sectionale poorten behoort tot onze expertise. Bij de beglazing van deze producten stelt men steeds hogere eisen. Wij beschikken daarom over een ruim scala aan opties: klassieke dubbele beglazing, superisolerende of geluidswerende beglazing, .... Bezoek zeker onze website www.bvbajanssens.be voor een volledig overzicht.